Onze diensten

KiWo administratiekantoor biedt een breed scala aan diensten voor particuliere en zakelijke klanten. Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer over hoe we kunnen samenwerken.

Financiële administratie

voor het voeren en onderhouden van de financiële administratie werken wij met exact online of Excel bestanden. Wij kunnen de taken van de financiële administratie van uw overnemen. Wilt u liever zelf de financiële administratie bijhouden, dan is dat uiteraard geen problemen. KiWo administratiekantoor kan over uw schouder meekijken, controleren en eventueel adviseren 

Salaris en personeelsadministratie

naast de financiële administratie verzorgen wij ook de salaris en/of personeelsadministratie. Wij helpen u bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het beantwoorden van CAO vraagstukken, adviseren bij ontslagprocedures, adviseren bij het verplicht aansluiten bij pensioenfondsen.

Fiscale aangifte en belastingadvies

de wetgeving is ingewikkeld en veranderd voortdurend. Wij helpen u graag verder met het beantwoorden en verzorgen van uw omzet-, inkomsten-, vennootschaps- en loonbelasting.